Bejelentés


Muzička škola Bačka Topola


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlaponSzavazás


Linkek
  O nama …U našem gradiću sa oko 18000 stanovnika, od 1966. god. postoji škola za osnovno muzičko obrazovanje.Osvrnemo li se, s radošću možemo konstatovati,da je broj učenika bio i ostao u stalnom porastu.Bilo kada da se zamislimo pred neizvesnom budućnošću, odgovore potražimo u bogatoj prošlosti.Toliko joj dugujemo, a još odgovorniji smo u pogledu sutrašnjice.


  Sedište Muzičke škole nalazi se u adaptiranom objektu starom skoro 100 godina.Raspolažemo sa pet učionica i koncertnom salom, kapaciteta 80 sedišta, u kojoj se inače odvijaju časovi solfeđa, teorije muzike, probe hora i orkestara, đačkih koncerata, ali i radionica muzičkog zabavišta.Dvonedeljno u njoj nastupaju naši učenici u okviru đačkog koncerata, javnog časa, u njoj polažu ispite, tu se odvijaju gostovanja učenika drugih muzičkih škola i umetnika. Opremljenost nam raste iz godine u godinu, stare instrumente zamenjujemo novim.U bačkotopolskoj Muzičkoj školi rade i nastavnici koji su nekada bili njeni učenici, pa su joj se vratili po sticanju višeg stepena obrazovanja.Ima i nastavnika koji su se tek sada pridružili našem kolektivu. Nastojimo i uspevamo da na najbolji način budemo prisutni u kulturnom životu našeg grada.


  Ogledalo stručne osposobljenosti svakako je činjenica da od, godišnje u proseku 25 učenika,njih četvoro-petoro budu primljeni u srednju muzičku školu na odsek nekog od instrumenata ili teoriju muzike. Od pre desetak godina, talentovani učenici svoje sposobnosti mogu proveriti na raznim festivalima, državnim i inostranim takmičenjima.Pedagozi učenike pripremaju na osnovu klasičnih kriterijuma.Uz sve to, mora postojati i urođeno muzička inteligencija, teoretska potkovanost, odličan osnovni obrazovni princip i bogato praktično iskustvo. Učenici su u prilici da poslušaju svoje vršnjake, i time da steknu uvid u sopstvene domete.Htenja, snaga, znanje, upornost su u podjednakoj meri prisutni, kako u učenicima, tako i njihovim nastavnicima.Naša škola održava vezu najduže sa pobratimljenim gradom Sentešom, osam godina sa Njiređhazom, Vitkovom-Čehoslovačka, sa muzičkim školama iz Rumunije itd.


Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Anonymous [ 2015-09-06 01:23 ]

Igor Juric - Istina, koju nazalost nijedan medij ne sme da objavi.
Procitajte komentar od pre mesec i po dana, koji je danas obrisan sa kraja stranice:
https://blog.telekom.rs/o-nama,
ali je sacuvan na adresi:
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:kwesPeh6tOEJ:https://blog.telekom.rs/o-nama/+&cd=2&hl=en&ct=clnk
i
http://web.archive.org/web/20150721034737/http://blog.telekom.rs/o-nama.

Kao i na kraju stranice:
http://doznajemo.com/2015/08/25/otkriveno-gdje-je-bila-nestala-djevojcica-13-dok-su-svi-brinuli-za-nju-ona-u-kaknju-bila-s-deckom
ili
http://web.archive.org/web/20150828185232/http://doznajemo.com/2015/08/25/otkriveno-gdje-je-bila-nestala-djevojcica-13-dok-su-svi-brinuli-za-nju-ona-u-kaknju-bila-s-deckom.


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!